A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árak FB-ban (Kedvezményezettnek kiszállítás) és FM-ben (Bolti Ár) vannak megadva. Ha az FB opciót választja, akkor ügynökünk szállítja ki az árut, ha FM opciót, akkor el kell jönnie átvenni az árut a cég székhelyére. Vannak olyan esetek, amikor ügynökünkön keresztül nem tudjuk biztosítani a szállítást, ha túl sok a rendelésünk, vagy a cél távol van tőlünk, akkor Fan Courier-en keresztül küldjük Önnek az FM árakat (Bolti Ár) és Ön fizeti a szállítást.
 

 

Vállalati szabályzatunk a fizetési módot is tartalmazza. Új vásárlóknak a kiszállítás helyszíni fizetéssel történik, és ha a jövőben is együttműködünk, 30 napos időszakra hagyhatjuk az árut és a CEC füllel fizethetünk. De hosszabb időnek kell eltelnie ahhoz, hogy jobban megismerjünk egymást.
 

 

A minimális rendelés 300 lej, mert mi Termelők vagyunk és a nagy kereskedőket szeretnénk népszerűsíteni. Ha 300 lej alatt szeretne rendelni a gyártói áron, 30% kereskedelmi felárat számítunk fel Megértésüket köszönjük.
Számos vásárlási lehetőség közül választhat:

1.Jöhet a cég központjába, ahol megtekintheti a teljes termékpalettát, amelyből kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné (Románia, Nagyvárad, Str. Sfantul Apostol Andrei 12.)
2.Rendelni telefonon lehet: 0728/086430 vagy 0259/434340
3.Rendelni e-mailben lehet: comenzi@serplastsrl.ro
4.Honlapunkon megrendelheti, ahol 2% kedvezményt is kap.
Weboldalunkon a weboldalon keresztül rendelhet (ahol 2% kedvezményt kap a teljes termékkínálatra), de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációhoz tegye a következőket:

    Nyomja meg a "Fiókom" gombot a jobb felső sarokban, a "Kosaram" és a "Kedvencek" között.
    Töltse ki az üres mezőket adataival, a "*"=csillaggal jelöltek kötelezőek (a fiók aktiválásához válasszon érvényes e-mailt).
    A végén nyomja meg a "Regisztráció" gombot... majd lépjen az e-mail címére, ahol megerősítő üzenetet kap, és aktiválja a fiókot.

Regisztráció után a következőket kell tennie:

    Válassza ki a megrendelni kívánt termékeket, majd jelölje be a jelölőnégyzetet, hogy elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket, majd nyomja meg a "Tovább a rendelések teljesítésével" gombot, majd a "Rendelés leadása" gombot.
    Ha a rendelést sikeresen regisztráltad nálunk, akkor a következő üzenetet kapod: "Köszönjük. Megkaptam a rendelésedet. ” Ha valami elromlott, egy fekete táblázatban kapsz információkat a sikeres rendelésről.

Köszönöm a megértésed.
Ha termékeket ad hozzá a "Kedvencek" listához, amikor belép a fiókjába, bármikor könnyebben és gyorsabban tekinthet át és rendelhet. Figyelem, be kell jelentkeznie fiókjával, hogy véglegesen el tudja menteni a termékeket a Kedvencek közé.
A kiválasztott termék mellett nyomja meg a szívecskét, így hozzáadhatja a kiválasztott terméket a kedvenceihez.

1. 1000 lej + ÁFA feletti vásárlás esetén 3% kedvezmény, 2000 lej + áfa felett 5% kedvezmény, 3000 lej + áfa felett 8% kedvezmény, 4000 lej + ÁFA felett a 10% kedvezmény. 10.000 lej+áfa felett 11% kedvezmény, 30.000 lej+áfa felett 12% kedvezmény, 60.000 lej+áfa felett 13% kedvezmény, a teljes termékkörre, helyszíni fizetéssel , a fiskális számlán (nem adóbizonylaton).

2. Ezenkívül további 2% kedvezményt kap, ha weboldalunkon keresztül vásárol.

3. Akciós termékek vásárlása esetén mind három kedvezményben részesülhet, azaz az akció alatt álló termék kedvezményében, mind pedig az 1. pontból származó kedvezményben (1000 lej + áfa felett – 3%; 2000 lej + ÁFA felett – 5%,.. . stb.), valamint a 2% kedvezményt, ha a weboldalon keresztül vásárol

 

Vállalati szabályzatunk a fizetési módot is tartalmazza. Az új vásárlóknak a kiszállítás helyszíni fizetéssel történik, és ha a jövőben is együttműködünk, 30 napra hagyjuk az árut és a CEC füllel fizethetünk. De hosszabb időnek kell eltelnie ahhoz, hogy jobban megismerjünk minket.
Kérjük, olvassa el újra a megrendeléshez követendő lépéseket, és fejezze be a megrendelést a weboldalon. Regisztráció, Bejelentkezés, Megrendelés, Megrendelés teljesítése.

Ha bármilyen hiba van, akkor a képernyő bal felső sarkában látható, kérjük, olvassa el, és próbálja meg kijavítani.

Ha továbbra sem sikerül, próbálkozzon másik rendelési móddal.
Ha a webhely nem működik megfelelően, nyomja meg a Ctrl+F5 billentyűkombinációt. Így alaphelyzetbe állíthatja a webhelyet. Vannak esetek, amikor javítjuk a weboldalt, és működési hibákat észlel, javasoljuk, hogy várjon 5-10 percet, és próbálkozzon újra.

Ha továbbra sem működik megfelelően, lépjen kapcsolatba velünk, és megpróbáljuk megoldani a problémát.
A "Rendelésre" jelzéssel ellátott termékeknél vagy nincs raktáron, vagy csökkentett készletünk van, de tőlünk lehet rendelni, ezeknél a termékeknél a gyártási idő 3 naptól 20 munkanapig terjed. Minden a kívánt mennyiségtől, a korábbi rendelésektől és az átfutási időtől függ.

Köszönöm a megértésed.

Pentru orice alte nelămuriri și întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.

Informaţii adiționale puteți cere in Categoria CONTACT.

serplastsrl.ro este un site de comenzi online : candele, brazi artificiali, flori artificiale, articole funerare, flori de mătase, coroane artificiale, pin artificial, coroane plastic.

 
 
 
   

Shopping cart

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Enter your search & hit enter