1.  DEFINITII SI TERMENI

Serplast – este denumirea comerciala a S.C. SERPLAST S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Oradea, Str.Emilian Mircea Chitul 12, avand numar de ordine in Registrul Comertului J05/4921/1994 , cod unic de inregistrare fiscala RO6733523.

Vanzator – Serplast

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Serplast (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Serplast si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Site – domeniul www.serplastsrl.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Serplast isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Serplast. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Serplast, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. Serplast poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta , intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A. Se poate schimba moneda și modalitatea de plată în Forint, Euro și Dollar.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Serplast, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Serplast, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Serplast asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului.

5. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6. FACTURARE – PLATA

6.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.serplastsrl.ro nu includ T.V.A. .

6.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Serplast.

6.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.  LIVRAREA BUNURILOR

7.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau la sediul Serplast, conform optiunii Clientului.

7.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

7.3. Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicată, și să preia comanda, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari.

8. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

8.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda .

9. RASPUNDERE

9.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

10.1 Prin completarea oricăror formulare de înscriere de pe website-ul www.serplastsrl.ro, participanții își dau acordul ca datele lor personale trecute in formular sa fie prelucrate de către Sc.Serplast S.R.L. in scopurile declarate ale acestui site precum si in scopuri statistice, conform reglementarilor prevăzute in cadrul Legii nr.677/2001, așa cum a fost modificata ulterior si GDPR, conform normelor europene.

10.2 Tuturor participanților le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor si dreptul de opoziție. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a asociației trimițând un email la adresa office@serplastsrl.ro

10.3 La cererea expresa in email a participanților, Sc. Serplast S.R.L. se obliga:

 sa actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 si GDPR privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date; sa înceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10.4 Pentru înregistrarea eronata a datelor personale, S.C. Serplast S.R.L. nu își asuma nici o responsabilitate.

11. TERMENI SI CONDITII

11.1 Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii.

12. MARKETING / POZE

12.1. Pozele si filmarile produselor prezentate in acest magazin virtual si/sau in paginile si subpaginile web legate la el sunt orientative, putand diferi fata de cele reale ale acelor produse si de asemenea pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul produsului vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu reflecte imaginile si caracteristicile actualizate ale produselor. Ambalajele produselor pot diferi in realitate fata de cele din fotografiile sau filmele prezentate pe acest site. Designul, culorile, formele, greutatile, dimensiunile pot diferi in realitate fata de cele prezentate pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu orientativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala intre furnizor si cumparator. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe furnizor fata de client. Inainte de a achizitiona un produs prezentat pe acest site sau pe una dintre paginile web legate de acesta trebuie obligatoriu sa cereti informatii actualizate si exacte despre produsul dorit, folosind doar cu titlu informativ ceea ce este descris si prezentat (prin poze, filme si text) in site sau in paginile web legate la acesta.

13. POLITICA DE RETURNARE

13.1.Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, S.C. Serplast S.R.L. iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. 

Urmeaza pasii de mai jos pentru a solicita un retur:

  • Descarca si completeaza toate datele din Formularul de Retur cu un CLICK AICI
  • Notifica departamentul de Customer Service in scris la adresa comenzi@serplastsrl.ro, referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi
  • Expediaza comanda de retur impreuna cu Formularul de Retur inclus la adresa : str. Sfantul Apostol Andrei 12.
  • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana )

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa comenzi@serplastsrl.ro, impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi organizat de catre S.C. Serplast S.R.L.   

Coletele retur expediate fara Formular de Retur inclus pot atrage dupa sine intarzieri la procesarea rambursarilor.

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

15.1Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Serplast si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Oradea.

 
 
 
   

Shopping cart

0

No products in the cart.

Enter your search & hit enter