Több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezünk. A Serplast cég 1994-ben kezdte meg működését Nagyváradon. Sikeres családi vállalkozás vagyunk, és több mint 25 éve működünk a piacon. Nem sokkal később egy csodálatos helyen felépült székhelyünk, a Sebes Körös partján, ahol jelenleg is üzemel. A 60 alkalmazottal történő folyamatos fejlődésnek köszönhetően több mint 1500 ügyféllel büszkélkedhetünk határon innen és túl.

Cégünk fő szakterülete:

  • koszorúk gyártása műfenyőből , borókából és műanyagból
  • selyem és műanyag virágok gyártása és forgalmazása
  • karácsonyfa és dekorációs girland gyártása
  • mécsesek és mécsesbetétek forgalmazása

A koszorú az örökkévalóság , az örökké való emlékezés szimbóluma már ősidők óta .A temetkezési koszorúkat és virágkaspókat a szerettünk eltávozáskor illetve megemlékezéskor szokás vinni, a tiszteletadás és törődés jelképének tekintik még a halál után is.

Mi gyártjuk a legjobb minőségű műkoszorúkat Európában, termelői áron.

Nagyobb rendeléseknél, (1000lei fellett) bármilyen modelt, formát és méretet meg tudunk csinálni műfenyőből és borókából. Csak el kell mondani pontosan hogy mire gondolt.

A műfenyő és borokából készült koszorúk alapja műanyag vagy zinkált drotból (horganyzott huzal) készitve, ami rozsdára rezisztens és speciális anyagokból készitve amelyek hasonlítanak az igazi fenyő formájára, színére és természetes fényére.

2011-es év folyamán sikerül megnyitni székhelyünk mellett egy üzletet, ahol jutányos áron lehet hozzájutni selyem virág csokrokhoz, szallagokhoz, csomagoló papirokhoz, gyertyákhoz, mécsesekhez és kisebb ajándektárgyakhoz. Itt megtalálható minden elengedhetetlen dolog egy virágüzlet vagy egy temetkezési vállalat számára.

Ügynökeink az ország egész területén szállitanak ki árut, a telefonos és online megrendelések alapján

Várjuk az Ön rendelését is…

Ha önnek számit a Komolyság, Tapasztalat, Minőség és Professzionalizmus

 
 
 
   

Shopping cart

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Enter your search & hit enter