Coroane funerare din plastic

Thumbnail in

Coroane-funerare-din-plasticTrecerea in eternitate a unei persoane dragi aduce o mare tristete familiei. Prezenta rudelor apropiate, prietenilor si cunoscutilor la ceremonia de inmormantare vine ca cu sprijin pentru familia indurerata, iar aducerea coroanelor funerare reprezinta un mod comun de a arata dragostea, tristetea si indurerarea pentru persoana decedata.

Fie ca sunt coroane din plastic sau coroane naturale, ele se numara printre cele mai populare obiceiuri din cadrul ceremoniilor de inmormantare.

Primul lucru la care ne gandim in momentul cand aflam ca o persoana apropiata s-a stins din viata este sa mergem la ceremonia de inmormantare cu cel putin o coroana funerara, si nu orice coroana funerara, ci un aranjament proaspat realizat intr-o florarie sau intr-un magazin de articole funerare.

Ca toate aranjamentele din flori proaspete, coroanele funerare naturale dureaza doar cateva zile, dupa care incep sa se ofileasca. De exemplu, daca locuiti intr-o zona cu climat rece sau daca afara e foarte frig, florile proaspete vor rezista doar pentru cateva ore in aer liber. In schimb, coroanele din plastic rezista pentru mai mult timp si pot fi expuse si la cimitir dupa ceremonie sau inmormantare.

Coroanele funerare din plastic au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in fata celor realizate din crengi de brad natural si flori naturale, datorita faptului ca ele sunt mult mai rezistente in timp, nu se ofilesc si nu se scutura. Insa, principalul motiv pentru care alegerea coroanelor funerare i-a indreptat pe oameni catre coroanele din plastic realizate din cadre de brazi artificiali si flori artificiale, este reprezentat de costurile extrem de mari pe care le au coroanele funerare naturale.

Cumparati coroane din plastic pentru ca arata la fel de bine si sunt la fel de frumoase ca si coroanele funerare naturale, avand in schimb un bonus de longevitate si preturi mai accesibile.

 
 
 
   

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

Niciun produs în coș.

Enter your search & hit enter