Florile perfecte pentru funeralii

Atunci cand un prieten sau o persoana apropiata moare se obisnuieste sa se aduca sau sa se trimita flori, coroane funerare, jerbe familiei indurate in semn de pretuire si respect.

Acestea pot fi trimise oriunde are loc priveghiul sau inmormantarea persoanei decedate:

  • direct la domiciliu;
  • la biserica;
  • la mormant la cimitir.

Coroanele funerare sa jerbele pot fi realizate din orice tip sau model de flori pe care le alegeti sau puteti sa combinati mai multe modele de flori astfel incat sa obtineti o coroana funearara sau o jerba deosebita si cu semnificatie aparte.

In ceea ce priveste realizarea coroanelor funearare, trebuie sa luati in considerare sexul persoanei decedate, varsta, precum si florile care ii placeau cel mai mult. Impreuna cu coroanele funerare mai puteti trimite si diverse buchete de flori: crini, trandafiri, crizanteme, gerbere etc.

Crinii sunt flori foarte expresive si au diverse semnificatii in functie de culoare. Cei albi sunt perfecti pentru ceremoniile de inmormantare.

Trandafirii sunt adesea folositi in aranjamentele funerare, de obicei predomina cei rosii sau albi, pentru ca denota dragoste, apreciere, admiratie.

Crizantemele sunt flori comune de inmormantare, ele simbolizand devotement si loialitate.

Gherbera este o alegere excelenta pentru a transmite mesaje pozitive.

De obicei, se recomanda florile albe pentru ca reprezinta puritatea sentimentelor si regretul etern sau florile de culoare rosie pentru ca reprezinta durerea enorma si dragostea vesnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>