Coroane funerare clasice sau moderne

Atat magazinele traditionale cat si cele virtuale pun la dispozitia clientilor o paleta variata de modele de coroane funerare, plecand de la modele clasice pana la cele moderne.

Coroanele funerare clasice sau traditionale sunt cele care se gasesc in numarul cel mai mare in magazine si care sunt comune ceremoniilor funerare de la noi din tara. Coroanele funerare clasice se gasesc in forma de lacrima, rotunde, in forma de inima si sunt realizate pe suport din brad artificial sau pin artificial si din flori traditionale: trandafiri, garoafe, crizanteme, crini, dalie, cale. In general, coroanele funerare traditionale sunt recomandate datorita preturilor lor accesibile.

Coroanele funerare moderne sunt coroane realizate dupa modele existente la nivel international. Ele au un aspect unic si elegant si prezinta o rezistenta mult mai indelungata a florilor din care sunt realizate. Coroanele funerare moderne sunt lucrate exclusiv din flori selecte pentru a crea o impresie memorabila, fiind disponibile in diverse forme:

  • coroane funerare in forma de perna;
  • coroane funeare in forma de cifre sau litere;
  • coroane funerare in forma de cruce;
  • coroane funerare in forma de inima etc.

Indiferent de modelul de coroana funerara ales, fie ca este o coroana funerara clasica sau una moderna, important este ca aceasta sa fie adusa din suflet de catre cei ce adus un ultim omagiu persoanei dragi trecuta in nefiinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>